CALATORIA MEA:

Călătoria mea în predarea limbii arabe a început acum paisprezece ani, când a vrut destinul să învâț elevii români limba arabă, atunci am realizat dificultatea învățării limbii arabe pentru un stăin, în ciuda încercărilor lui,

M-am străduit să-îi ajut, și nu pot descrie cât de frumos era zâmbetul lor de milțumire când reușeau să înțeleagă un paragraf sau o idee în arabă.

Am hotărât să continui în acest domeniu să și-îl dezvolt, am studiat masteratul: Didactica limbiilor străine- fundamente și strategii actuale. (2008-2010) Universitatea București.

În timp ce învățeam pentru a obține autorizația de traducător în 2014 am atins un nivel mai profund de cunoaștere al limbii române, fapt care m-a ajutat să depășesc barierele lingvistice între mine si studenții mei, la centre de limbi străine; mai ales la școala FIDES, care aveau nevoie să foloseasca limba arabă în domeniul lor de activitate: studii universitare, medicina, inginerie, comerț, work-shop-uri de conversație în limba arabă și dialectele sale aferente.

Văzând că metoda mea în predare a avut un rezultat pozitiv, am decis să ofer unui piblic larg cursurile mele într-o carte numită: Limba arabă modernă pentru începători + suport audio.

Am creat acest site ca să vă pun la dispoziție cursuri și informații utile și să vă fac cunoștință cu limba arabă și cultura popoarelor arabe.

 

Vă doresc o plimbare plăcută în gradină limbii arabe!

 

Maya Aljarrah

© 2020 Maya AlJarrah AlKahhal

  • Black Twitter Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon